Sidor

fredag 10 augusti 2012

Gäster, balkongfix,strandmys och campingliv

Nu har jag haft 3 veckors semester, återstår 1 vecka. Dessa 2 veckor har varit jättehärliga på hemmaplan. Vi har bjudit hem en del gäster och haft många trevliga middagar, jag och barnen har varit på IKEA och handlat hem det sista till mitt sommarprojekt balkongen (vilket blev kanonfint), 1 dag har vi också varit på saxnäs för strandmys. Varmt och härligt i vattnet, skönt att få haft en härlig stranddag iallafall denna sommaren.

Mammas och mitt gamla tvåmannatält från 1994 har landat hemma hos oss och barnen har varit sugna på att få sova i det i trädgården. Så en natt fick Elliot sova med pappa i tältet och en natt har jag sovit med Milo. Mysigt men inte helt bekvämt :-)

Elliot har även fått varit på egen semester hos mormor och Eddie uppe på Bödabaden. 2 nätter i husvagn och han har hunnit med en hel del; spela minigolf, leta snäckor, gå i trollskogen, åka tåg, klättra upp i Långe Erik fyren, leka med Ruffa, gå på fik och restaurang och massa annat. Kan erkänna att jag saknade honom enormt och fällde faktiskt några tårar efter att jag hade lämnat honom...

Milo och jag passade på att ha lite egentid och gick bla på barnteater med Pelle Svanslös. Jättemysigt och den var faktiskt riktigt rolig.Sen har vi myst och bara varit hemma, men han har ändå fått ha mamma för sig själv vilket han nog tyckt varit lite skönt.

Nu har vi några hemmadagar som inte är direkt planerade men kan tänka mig att vi försöker måla färdigt ytterdörrarna och fixa lite i trädgården, sedan åker vi till Böda Sand och tältar några dagar innan jobbet kallar igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar