Sidor

söndag 10 juli 2011

Första semesterveckan

Nu har min första semestervecka av tre redan passerat, hu vad det går fort.

Men jag ska inte klaga, jag har haft en härlig vecka av både nöjen, njutning och fått en del gjort. Mest är det väl Daniel som fått saker gjort iförsig, han målar på huset för tredje sommaren men denna sommaren tror vi faktiskt att vi kan nå vårt mål att bli klara!!

Vädret har varit kanon och vi har spenderat den mesta tiden utomhus, lovely.

Jag började min semester åt att gå på möhippa åt min kära granne och vän F. Trevlig och lyckat, nu väntar bröllopet om 3 veckor.

Sen har jag varit uppe i Böda med mina små gossar och Signe för att hälsa på mamma och E samt deras lilla hundvalp Ruffa. En jättehärlig dag med en tur till stranden, god mat och bara njuta och leka vid deras husvagn.
Har även gått lite på stan, varit på nyöppnade saluhallen, solat i trädgården, badat i vår pool (som håller graderna 24 ungefär) och grejat i hemmet. Vi har även haft en del spontana besök av vänner på både middag och fika, mysigt.

I onsdags fyllde jag dessutom 30!! Fick en jättefin klocka av familjen som jag hade önskat mig och min dag var jätteskön och mysig på många sätt. Åt lyxlunch med rökta räkor, ostar och vin. Till middag blev det oxfile, bakpotatis och vitlökssmör. Sen smaskade vi i oss en chokladtårta med jordgubbar på till kvällen. Mums mums, en riktigt gottig dag.
Nu ser jag bara framemot min fest som jag ska ha nästa lördag och vi blir mellan 40-50 personer. Ska bli så skojsigt. Längtar efter att få träffa alla!

Här kommer lite blandade bilder från veckan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar