Sidor

måndag 14 februari 2011

RONJARonja, mammas och Eddies vovve, fick i fredags avsluta sina dagar i livet.
Hon blev nästan 13 år gammal och har därför funnits i mitt liv länge och har såklart en speciell plats i mitt hjärta. Vi har tränat agility ihop hon och jag och även tävlat några gånger. Hon var en mycket klok och härlig hund som nu är mycket saknad.
Ronja blev sjuk och på slutet mådde hon väldigt dåligt, så nu mår hon med största sannolikhet mycket bättre.

Sov gott lilla gumman. Nu får du och Kickan återigen leka, fast i hundhimlen....

3 kommentarer:

 1. Ja, det blir alltid tomt efter ett djur. Vi är också ledsna att Ronja är borta och precis som du vet jag att rätt beslut fattades, för hennes skull, och tror att hon nu leker och jagar boll i hundhimlen. Kram

  SvaraRadera
 2. Tack! Vad synd kommer ihåg när hon var valp och hälsade på hemma hos oss. Tack för paketet om du inte fick mitt sms tillbaka för min telefon är trasig. Colin blev jätteglad och vi med. Vad stor han blir Elliot redan fyra år. Nyss var han som Colin och jag träffade honom första gången! Kommer ni till gävle någonting så vill vi gärna ses!

  SvaraRadera
 3. Tack för era gulliga kommentarer.
  Sandra: Nej jag fick aldrig ditt sms, men så bra att paketet kom fram. Jag och Elliot kommer nog på en egen liten tripp till våren, då kan vi höra av oss om att ses :-)

  kram på er allihopa!

  SvaraRadera