Sidor

tisdag 11 januari 2011

Hög feber

Idag hamnade jag hemma med en febrig lite Milo. Han hade 39 grader inatt, och nu på dagen var han uppe i 40,5 stackarn. Helt skållhet. Men efter lite febernedsättande och mycket sömn har jag fått i honom nästan en hel piggelinglass och massvis av mjölk.


Mjölk är ju favoritdrycken, eller egentligen det enda han dricker numera förutom vällingen. Får han inte sin älskade mjölk står han vid kylen och skriker och pekar. Och han bäljar mycket kan jag lova. Känns som mjölkkontot har ökat senaste tiden :)

Så idag blev jag mao hemma från jobbet och imorgon kommer jag också stanna hemma så får vi se hur det blir på fredag. Hoppas han är frisk till lördag då vi planerat Leos Lekland för hela familjen.

1 kommentar:

  1. Han verkar brås på moster ;) Mjöööölk - mums!! Kram syrr

    SvaraRadera