Sidor

lördag 8 januari 2011

Ett litet livstecken...

..... från mig så ni inte tror jag smitit :)

Jag har många gånger tänkt att "idag ska jag blogga"  men oftast är det ju nått annat som kallar på uppmärksanhet; tex barnen, mannen, jobbet, huset och hemmet eller tröttheten...

Ett nytt år har kommit och livet är väl ungefär som innan, inga större förändringar. Nyår firade vi hemma, bara vi. Det blev så eftersom vi hade legat magsjuka i mellandagarna så var väl inte dem vi skulle umgås med alltför sugna att riskera att bli smittade. Vi gjorde dock en smaskig trerättersmiddag bestående av skagen/löjroms toast till förrätt, plankstek med oxfile till varmrätt och en pannacotta med vit choklad till dessert. Sen lite singstar på det så var kvällen rätt okej iallafall.

Nu ska jag ta å lägga mig i soffan och bara ha en skön lördagkväll, imorgon är det jobbet som gäller igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar