Sidor

måndag 10 januari 2011

05.20 imorse

Imorse vaknade Elliot tidigt, redan 05.20. Han var kissnödig så han fick gå upp och kissa och sedan kröp jag ner hos honom i hans säng för att förhoppningsvis få honom att somna om en liten stund till. Han var väl inte jättesugen på det men gick med på att lägga sig en stund och han måste varit ganska tyst och stilla för jag slumrade till en liten sund iallafall..

Vaknade efter en kvart av att Elliot satte sig upp i sängen och sa: "Mamma, nu vill jag gå upp. Kom igen nu då! Du är så seg idag! Och sen så kom det roligaste av allt, appropå precis ingenting, "Och förresten så undrar jag varför du inte bakar pepparkakor när det är sommar?!" Hahaha unge! Där låg han och funderade på det när en annan låg och var dödstrött liksom.

Jag insåg iallafall att det var lönlöst att få honom att sova mer, vi fick snällt gå upp ur sängen och ner till soffan istället (och fortsätta slumra en liten stund där....)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar