Sidor

onsdag 22 december 2010

A lot to do

Egentligen har jag inte alls tid att sitta vid datorn men tog mig ändå en liten pause mitt i allt julstök. Har jobbat idag också så jag är lite trött och seg. Men men, jag får kanske vila lite i mellandagarna (då jag dessutom är föräldrarledig och inte behöver knega på Coop).

Igår kom mamma och Eddie hit med tåget. De var beräknade att anlända Kalmar 20.03, men de blev hela fem timmar försenade, så jag fick hålla mig vaken och åka in och hämta dem inatt klockan 01.00. De hade inte käkat heller så jag fick duka fram mat mitt i natten och självklart ville man prata lite när man inte träffats på ett halvår, så jag var inte i säng förrän 02.30

De ligger inne i Milos rum på en uppblåsbar madrass och olyckligtvis lyckades den paja så inatt har vi vaknat flera gånger då vi hört mamma och Eddie pumpa upp madrassen och en gång vaknade vi av en duns (Eddie som fumlade i mörkret, fick kramp i benen och inte hittade dörren och ramlade....låter lite komiskt men jag tror inte han tyckte det inatt...)
Puh! Vilken natt! Tur jag haft disktjänst idag så jag sluppit stå framme vid gästerna och gäspa haha

Nehe nu ska jag fortsätta stryka kläder och juldukar medan Daniel plockar ner jullådorna och mamma lägger in sillen....

2 dagar kvar nu bara....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar