Sidor

torsdag 30 december 2010

Änglagård

Min julklapp till Daniel denna julen var något vi verkligen kände vi behövde; egentid tillsammans utan barnen. Då vi ändå hade mamma och Eddie boende hos oss hade jag passat på att boka två biobiljetter till premiären av Änglagård på juldagen. Bio var det jättelängesedan vi var på tillsammans, oftast har vi gått var för sig tillsammans med något med barn eller så har jag gått tillsammans med någon kompis.

Dessvärre blev det ju så olyckligt att jag låg sjuk på juldagen, så någon bio blev det inte då. I måndags däremot lyckades vi ta oss iväg för att se filmen och jag måste säga att jag tyckte den var riktigt bra, jag har ju gillat de andra två filmerna också.

Nu ser jag framemot nästa gång vi kan få lite egentid tillsammans och passa på att använda oss utav Daniels julklapp till mig; ett bastupaket på Kalmarsunds Hotell. Bastu, bubbel och 2 rätters middag på det. Lääääängtar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar